Багатоплідна вагітність – саме по собі рідкісне явище, але коли близнята ще й однояйцеві, це незвично подвійно. Однояйцеві трійнята це просто найунікальніший випадок.

Близнюкам Еріці, Жаклін і Ніколь Дам пощастило ще більше. Вони стали тими прекрасними дамами, які спантеличили генетиків всього світу.

Це стало справжнім відкриттям у генетиці. Ніхто не думав, що у ідентичних трійнят може бути настільки різні ДНК.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами "Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."
Показати ще

Цікаво, що Еріці, Жаклін і Ніколь зробили спеціальні татуювання, щоб батьки змогли їх розрізнити — у Ніколь, яка народилася першою набита точка, у Еріки — дві, а у Жаклін нічого немає. Це чудово показує, наскільки вони однакові — навіть рідній мамі було дуже складно відрізнити їх.

У 16 років вони почали модельну кар'єру, і тепер трійнята домоглися великого успіху в цьому бізнесі. А "однаковість" — їх головна фішка.

Вони взяли участь у конкурсі для молодих моделей від журналу "Teen Magazine" і з легкістю перемогли. Їх фото помістили на обкладинку.

Щоб досягти справжніх успіхів, сестри переїхали в Лос-Анджелес, де часто стали з'являтися на телебаченні. Сестри знялися в серіалах Хлопець пізнає світ, Сімейна ворожнеча, Битва за нерухомість.

Сестри майже одночасно вийшли заміж і народили дітей - спочатку всі троє народили дочок, а потім синів.

Це зацікавило творців шоу Лікарі, і вони запросили трійнят взяти участь в ефірі. Еріці, Жаклін і Ніколь запропонували пройти ДНК-тест, щоб перевірити генетичну подібність.

Результати шокували всіх, в тому числі самих сестер.

Виявилося, що у сестер навіть майже однакові відбитки пальців, але різні коріння.

Згідно з результатами дослідження, всі вони на 99% європейки. Але при цьому корені Еріки на 16% британські та ірландські, а Ніколь на 2% більше. Коріння Ніколь на 11% французькі і німецькі, у Жаклін – на 18%, а у Еріки на 22,3%. Але найбільше всіх збентежили скандинавські коріння. Адже у Ніколь їх 11,4%, а у Еріки і Жаклін – 7,4%.

Таким чином весь науковий світ виявився поки в недозволеному глухому куті: як у майже однакових сестер може бути таке розходження в клітинах ДНК? Поки вчені так і не змогли дати відповідь цьому феномену.

Нагадаємо, найоднаковіші сестри-близнючки у світі виходять заміж за одного чоловіка.

Як повідомляв портал "Знай.uа", коли в пологовому будинку мамі принесли різнокольорових близнят Люсі і Марію, щоб вона подивилася на своїх дочок в перший раз, вона на якийсь час була так сильно вражена, що навіть забула, як рухатися.

Також "Знай.uа" писав, мережу підкорили близнючки з неймовірним волоссям.