Страшна метаморфоза сталася з ногами тридцятивосьмирічного чоловіка п'ять років тому після зараженням паразитом.

Уродженець пакистанській провінції Сінд Шахід Хусейн (Shahid Hussain) страждає від слонової хвороби, повідомляє Daily Mail.

Рідкісне захворювання призводить до збільшення частини тіла з-за паразитної інфекції, яка порушує роботу лімфатичної системи, що виводить небажані рідини і токсини з тканин організму.

Шахід Хусейн

Ноги пакистанця важать 50 кг і мають окружність 88,9 см з-за чого чоловік не може навіть піднятися з ліжка, а тобто фактично паралізований нижче колін.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Хусейн раніше працював в автомайстерні, однак тепер змушений голодувати, так як його заощадження закінчилися.

Він не раз звертався до громадськості та місцевої влади з проханням сплатити йому відвідування лікаря за межами його маленького містечка.

"В мене було звичайне життя, але п'ять років тому мої ноги опухли. Спершу я думав, що все налагодиться, але тепер хвороба прикувала мене до ліжка, я ледь можу рухатися", — заявляє Шахід.

Кола ноги Хусейна

Після того як Хусейну довелося кинути роботу і закінчилися гроші, він став залежним від своїх родичів, які доглядають за ним.

Шахід Хусейн відвідав кількох лікарів в місті Карачі, однак, за словами медиків, його стан був дуже важким, щоб лікувати.

Йому порадили поїхати в Пакистанський інститут медичних наук в столиці Ісламабаді, однак родині Хусейна не вистачає грошей, щоб організувати поїздку.

"У нас навіть не було грошей на поїздку в Карачі, так як же ми можемо їхати в Ісламабад, дороге місто, де ми не знаємо нікого, хто може нам допомогти", — затверджує його дружина Фатіма Хусейн (Fatima Hussain).

Слонова хвороба Хусейна

Нагадаємо, як офтальмологи зіткнулися з непередбаченими наслідками старої операції, яка змінила зовнішній вигляд очей жінки.

Як повідомляв портал "Знай.uа", медики виявили мутацію в генах, що призводить до появи рідкісного захворювання — синдрому Саула-Вільсона або дварфизма.

Також "Знай.uа" писав про рідкісну недугу — Синдром Аліси в Країні чудес.