Застосовуючи лікарські препарати на свій розсуд, можна не лише нашкодити своєму здоров'ю, а й згубно вплинути на нього. Особливо це стосується підлітків, які дуже часто вкрай нерозважливо ставляться до всього, а до препаратів зокрема.

У бажанні набути нового досвіду, молоді люди бездумно випробовують на собі дію "блакитної піґулки" – Віагри, не задумуючись над тим, до яких серйозних наслідків може привести безконтрольний прийому цього препарату. Про це пише видання "Хвиля"

Відомий автор програм з сексуальної грамотності для підлітків і дорослих Юлія Ярмоленко, розповіла, чому так важливо підліткам орієнтуватися в препаратах "для кохання". Про це вона написала на своїй сторінці в Facebook.

За її словами, нещодавно старшокласники та студенти просто приголомшили її інформацією про те, що купують Віагру заради "приколу" і займаються під її дією сексом. При тому, що ніяких проблем у них з ерекцією нема, а приймають препарат просто тому, що він посилює відчуття і покращує оргазм.

"Після докладної розповіді, як діє Віагра і, головне, які має протипоказання, я задумалася над тим, скільки ж ще людей намагаються додати родзинку у вигляді Віагри в свої сексуальні відносини ...Я б ніколи в це не повірила, якби не бачила здивовані очі молоді: "А що тут такого?»2", - розповіла медик.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Що потрібно знати про дію Віагри:

  • Віагра - це медичний препарат для чоловіків з еректильною дисфункцією. Призначається після обстеження тільки лікарем!
  • Віагра не покращує секс, відчуття або оргазм - це міф.
  • Віагра не викликає збудження - не вірте фільмам (у тому числі однієї з серій SexEducation).
  • Віагра не зробить вас секс-гігантом, не продовжить статевий акт і не доведе жінку до оргазму. До речі, на жінок взагалі ніяк не діє - навіть не експериментуйте.
  • Віагра має величезний список протипоказань, і лікар завжди зважує користь і шкоду. Якщо у вас проблеми з серцево-судинною системою, тиском, зором, шлунково-кишкового тракту та ін. - не можна приймати блакитну пігулку.

Якщо ви абсолютно здорові, Віагра тим більше вам ні до чого.

"А якщо хочеться різноманітності, тоді вам не в аптеку, а в секс-шоп: масажні масла, рідкі вібратори, збудники для чоловіків і жінок, лубриканти, охолоджуючі, їстівні і ще маса варіантів. Навіть непотрібні феромони і шпанські мушки будуть більш доречні, ніж Віагра. Від них хоча б шкоди ніякої",- зазначила медик.

При цьому Юлія Ярмоленко наголосила, що у школах потрібно запроваджувати сексуальну освіту ще й для того, щоб підлітки, молодь і дорослі люди не ставили над собою небезпечні експерименти

На прошлой неделе старшеклассники и студенты просто ошарашили меня информацией: "Да, мы покупаем виагру ради прикола и...

Geplaatst door Yulia Yarmolenko op Donderdag 7 maart 2019

Нагадаємо, Віагра вбиває: популярний препарат забрав більше десятка життів

Як повідомляв портал Знай.ua, вчені запропонували новий спосіб лікування чоловічого безсилля

Також Знай.ua писав, що таке "гімалайська віагра"