"Гормон поцілунків" допоможе підвищити чоловіче лiбiдо.

Останнє дослідження Імперського коледжу Лондона показало, що кiспептин, який також називають "гормоном поцілунків" і "віагрою розуму", впливає на частини чоловічого мозку, пов'язані з сексуальним збудженням, пише Daily Mail.

Кiспептин утворюється природним чином в організмі і запускає статеве дозрівання в підлітковому віці, а також відіграє важливу роль в репродуктивній функції людини.

У рамках нового експерименту 29 добровольців розділили на дві групи: одній давали ліки з гормоном, другий — плацебо. У першому випадку чоловіки виявляли підвищений інтерес до зображень еротичного характеру.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Дослідники також запропонували учасникам експерименту заповнити опитувальник, побудований з питань про інтерес до сексу.

Вважається, що гормон не має побічних ефектів і буде перевірятися наступним чином жінок.

Медики збираються створити препарат на основі кiспептина, який однаково допоможе і чоловікам і жінкам.

Зниження лібідо у жінок зараз лікують флабансерином. Академічне дослідження показало, що цей засіб забезпечує одне додаткове задоволення сексуальних контактів кожні два місяці в середньому.

За словами дослідників, новий препарат покращує настрій чоловіків, коли вони оцінюють свої почуття смутку і дратівливості.

"Наші результати забезпечують наукову основу для дослідження лікування за допомогою кiспептина у пацієнтів з психосексуальными розладами та розладами настрою, які призводять до величезних проблем зі здоров'ям і часто відбуваються разом",— заявив автор дослідження Олександр Комнинос (Alexander Comninos).

Нагадаємо, медики винайшли латексні презервативи зі змазкою, яка виділяється при статевому контакті.

Як повідомляв портал "Знай.uа", еректильна дисфункція може бути пов'язана з неправильною роботою конкретної ділянки ДНК.

Також "Знай.uа" писав, останнє дослідження показало, що марихуана підсилює сексуальне бажання у жінок.