Вчені-герондологи повідомили, що у світі вже почали народжуватися люди, які зможуть прожити до 150 років. Крім того, в найближчі 20 років учені зможуть відкрити методи, які дозволять людям жити навіть до 1000 років.

Герондологи переконані, що людство живе набагато менше, ніж час, відведений природою. Так, деякі вчені схиляються до думки, що в найближчі роки смертність вдасться взяти під контроль і зробити все можливе, щоб велика частина населення Землі змогла доживати до 100 років.

Крім того, не всі вчені пов'язують тривалість життя з наявністю шкідливих звичок. Так, приклад часто наводять француженку Жанну Кальман, яка померла у віці 122 років. Вона є найстаршою жінкою планети з коли-небудь офіційно зареєстрованих випадків.

Після її смерті вчені встановили, що француженка не дотримувалася здорового способу життя, курила, регулярно пила вино, але при цьому не страждала на хронічні захворювання. В її родині було багато довгожителів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше повідомлялося, що команда вчених з Сіднейського університету провела дослідження, яке було присвячено розбору особливостей і точок впливу деменції - однієї з найбільш поширених форм нейродегенерации клітин мозку.

Фахівцям вдалося виявити і простежити, як у переважної більшості хворих спостерігається стрімка втрата можливості мріяти, а також оцінювати реальність з погляду своєї внутрішньої позиції.

Нагадаємо, скільки потрібно інтиму, щоб зміцнити здоров'я, а не вбити. Вчені заявили, що у кожної людини є своє власне "нешкідливе" кількість сексу.

Як повідомляв Знай. ua, доктор Комаровський розповів, який напій самий корисний для дітей. Відомий лікар дав корисні рекомендації з приводу напоїв для дітей.

Знай. ua писав, що дієтологи назвали продукти стрункості. Тим, хто хоче бути стрункішою, експерти рекомендують вживати продукти, налагоджують травлення і прискорюють обмін речовин.