Поганий режим сну призводить до сильних стресів та психічних напружень, що дуже серйозно позначається б'є по серцево-судинній та бронхо-легеневій системі.

Про це розповів головний лікар Київського міського центру здоров'я Отто Стойка.

Сон
Сон

За словами фахівця, брак хорошого і міцного сну впливає на ендокринну систему і, викликаючи порушення обміну речовин, що може призвести до діабету. Крім того, за словами медика, для здорової людини нормальною тривалістю сну вважається 7-8 годин. Якщо людина спить 9 годин і довше, це може свідчити про наявність якогось соматичного захворювання.

депресія
стрес

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що головною причиною сонливості є недолік нічного сну, тому в першу чергу необхідно врегулювати свій режим для того, щоб виспатися і відчувати себе бадьорим весь день. Однак, сонливість протягом дня може бути наслідком не тільки недосипання і втоми, але і неправильного харчування.

За словами медиків, чим калорійніше їжа, тим ледачішою стає людина. Адже висококалорійна жирна їжа вимагає великих витрат енергії на переробку, тому природно, що організм втомлюється. В результаті виникає сонливість, апатія, хочеться прилягти і подрімати, а не сидіти в офісі і займатися важливими документами. В результаті страждає і якість роботи, і фігура і настрій.

Нагадаємо, страшну хворобу, яка знищує особистість, вилікують світлом і звуком.

Як повідомляв Знай.uа бізнесмен задихнувся після пересадки волосся: таємнича смерть спантеличила фахівців по всьому світу.

Знай.uа писав, мама була права: сон з телефоном може вас вбити дуже неприємним способом.

Дивіться відео по темі: