Любителі марихуани найчастіше стверджують, що рослина підсилює сексуальне збудження і насичує оргазми.

Нове дослідження, в якому аналізуються повідомлення сотень жінок, що палять травичку, так і некурців, показало, що вживання марихуани до початку статевого життя подвоює шанси на більш яскравий оргазм, пише Daily Mail.

Чому канабіс покращує сексуальний досвід, досі залишається загадкою. Але за ці роки вчені придумали кілька можливих пояснень.

Дівчина з листом конопель

По-перше, як стверджують вчені, речовина призводить до поліпшення сексуальної функції, банально зменшуючи стрес і тривогу.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Крім того, марихуана здатна уповільнити тимчасове сприйняття часу і продовжити відчуття приємних відчуттів, що допомагає зняти сексуальні заборони і підвищити впевненість і готовність до експериментів.

У дослідженні, проведеному групою фахівців Школи медицини Університету Сент-Луїса, були розглянуті відповіді 373 жінок, що подали свої власні звіти.

Близько 47 % учасників повідомили, що курили марихуану, а 34 % з цієї групи зазначили, що вживали її до сексу.

Вчені розробили дослідження сексуального здоров'я, присвячене широкому колу питань, включаючи сексуальний потяг, жіночий еякулят і наявність болю, пов'язаної з сексом.

Дим марихуани

Аналізуючи ці дані, дослідники виявили суттєві відмінності в залежності від того, використовували добровольці марихуану чи ні.

Більшість жінок повідомили про посилення статевого потягу, поліпшення оргазму, зменшення болю, але без змін в еякуляті, пишуть дослідники.

Жінки, які вживали марихуану до сексу, і ті, хто вживав її частіше, у два рази частіше повідомляли про задовільні оргазми, ніж ті, хто не вживав марихуану до сексу або використовував нечасто.

Вчені закликають провести широкомасштабні дослідження для перевірки отриманих резулбтатов

Дивіться ще: Мозок речовинами: марихуана

Нагадаємо, дослідницька робота, проведена Журналом сексуальної медицини, вивчили вплив марихуани на частоту сексу у людини.

Як повідомляв портал "Знай.uа", компанія Coca-Cola планує випускати безалкогольні напої, які будуть містити каннабидиол.

Також "Знай.uа" писав, що вживання марихуани пом'якшує симптоми цілого переліку захворювань.