Проблема схуднення часто хвилює жінок. Саме жінки завжди незадоволені своєю зовнішністю і, дивлячись на себе в дзеркало, знаходять якісь недоліки. Згідно з опитуваннями сотень тисяч жінок, саме схуднення є метою тренувань №1. Як схуднути за короткий термін - один з найбільш популярних запитів в інтернеті. Із запропонованих варіантів є тільки один перевірений спосіб - спеціальна програма схуднення. Індивідуальний підхід до клієнта, план харчування та персональний комплекс вправ. Чому працює саме ця послідовність і чим вона ефективна - далі у матеріалі.

Також ми розповімо про те, чому накачати ідеальний прес вдається лише одиницям. Адже мати плоский живіт і рельєфний прес хоче кожен. Є кілька секретів і помилок, про які мало хто говорить. Ви дізнаєтеся, чому ваші щоденні вправи на прес не приносять результатів.

Якщо ви готові до змін у зовнішності і налаштовані на боротьбу з недоліками фігури - швидше читайте далі. Ми дамо вам докладну інструкцію і конкретний план, який приведе вас до наміченої мети.

Чому важливий індивідуальний підхід?

Юлія Бардовська - не просто досвідчений фітнес-тренер зі спортивним минулим, вона - мати трьох дітей, яка у свої 40 років виглядає на заздрість юним красуням. Після третьої вагітності вона поправилася на 24 кілограми, але з допомогою спеціального комплексу вона змогла повернути собі ідеальне підтягнуте тіло, а також взяти участь у конкурсах з фітнес-бікіні і зайняла призові місця. Тепер Юлія працює персональним тренером і готова ділитися своїм досвідом перетворення.

Юлія Бардовська - досвідчений фітнес-тренер і призер конкурсів з фітнес-бікіні

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За її словами, шлях схуднення і повернення в колишню форму був нелегкий, але допомогли віра в себе, підтримка близьких, величезне бажання і точна мета. Але найголовніше - допомогло харчування.

"Правильне збалансоване харчування має бути завжди. Я взагалі не люблю слово дієти - це слово потрібно забути. Вони не допомагають. Якщо тільки сидіти на дієті - прогресу не буде. Потрібні фізичні вправи. Так, у кожного настільки індивідуальний організм: хтось легко засвоює білок, а комусь вуглеводи краще заходять. Тут треба дуже індивідуально підходити до кожного клієнта і, виходячи з його особливостей, коригувати харчування", - говорить Юлія.

Особисто Юлії при стрімкому схудненні допомогло безвуглеводне харчування: м'ясо, салати. Але не варто забувати і про фізичні навантаження.

"Я наголошую на харчуванні. Я завжди намагаюся донести до клієнта, що потрібно перебудувати мозок - ви повинні розуміти, для чого ви їсте. Ви їсте не для того, щоб їсти, а для того, щоб жити і правильно функціонувати. Це найважливіше. Я пояснюю, що всі солодощі - це порожні вуглеводи, які просто забивають кишечник і сприяють розмноженню бактерій в кишечнику. Не більше того. Сахара багато в інших продуктах: в моркві, помідорі, яблуці червоному, молоці. По суті, нам не потрібні солодкі продукти", - підкреслила фітнес-тренер.

Юлія Бардовська з чоловіком і дітьми

Юлія навела приклад однієї з клієнток, яка важила 86 кілограм. Жінка поставила собі чітку мету скинути 30 кілограм за півроку - вона добилася бажаного! Їй допомогло харчування (3 рази в день і 2 перекусу) і тренування щодня.

З чого потрібно починати перетворення?

З бажання і мотивації! Тільки це допоможе домогтися результатів, каже тренер.

"Ви повинні мати мету і домагатися її. Без мети, якщо людина просто приходить і каже, я хочу схуднути - нічого не буде. Якщо заради себе - це теж мета. А якщо - подружки худнуть і я за компанію - ні, це не спрацює або ненадовго. Практика показує, потрібна точна мета - влізти в улюблену сукню, скинути 5 і більше кілограм, отримати бажану посаду, поїхати на море, зробити красиву фотосесію. Далі - визначаємо термін. Ми дивимося на час і прописуємо тренування, виходячи з того, скільки у нас є часу. Бувають випадки, клієнт говорить, у мене є три місяці і мені треба скинути таку-то кількість кілограм. Мета зрозуміла - йдемо до неї", - пояснила Юлія Бардовська.

Як накачати ідеальний прес: розвінчуємо міфи

Юлія - ​​володарка чудової спортивної фігури. Дивлячись на її накачаний прес, складно повірити в те, що вона народила трьох дітей. А жінки, які пройшли через хоча б одну вагітність, знають, як тяжко повернути колишню форму і позбавитися від наслідків (розтяжок, в'ялості шкіри та іншого). Як повідомила фітнес-тренер, вона відкрила для себе кілька секретів, які і допомогли їй добитися такого вау-ефекту.

  • Одними тренуваннями накачати рельєфний прес неможливо.

Це найчастіша омана. Якщо ви будете мучити себе в спортзалі або удома, посилено хитаючи прес, і чекати скорішого результату, то нічого не вийде. Жировий прошарок це не прибере. Так, ви вплинете на м'язову масу і шкіру, але кубики преса не побачите.

Що потрібно робити: потрібні кардіо і інтенсивні силові тренування (біг та інше). Тільки вони допоможуть спалити калорії.

  • Все, що стосується рельєфу і схуднення, починається з кухні.

Це золоте правило. Тільки за допомогою правильного харчування ви переможете жир. Приберете жир - побачите прес.

Що потрібно робити: коригувати харчування. Всі продукти важливо вживати з найменшою обробкою і виключити смажену їжу.

Пропонуємо вам ознайомитися зі списком продуктів, які можна і потрібно їсти:

  • нежирне м'ясо (яловичина, курка і індичка);
  • риба (вона багата корисними речовинами, зокрема - омега жирними кислотами, які сприяють спалюванню зайвого жиру);
  • курячі та перепелині яйця;
  • нежирна молочна продукція - сир, молоко, йогурти, нежирні сорти сиру в мінімальній кількості
  • овочі (крім картоплі, кукурудзи, де є крохмаль);
  • крупи - вівсянка, гречка, бурий, дикий або чорний рис (виняток - перлова крупа і білий рис);
  • фрукти (в помірній кількості);
  • горіхи і сухофрукти - горіхи і насіннячка дуже важливі, оскільки містять багато корисних жирів (досить вживати в день по 20-30 г горіхів і по 30-50 г сухофруктів).

Виключити з раціону:

  1. Все, що містить цукор (солодощі, тістечка, торти, напої, десерти);

Все, що містить білу муку (випічка, білий хліб. Замінити житнім або висівками);

  1. Весь фаст-фуд;
  2. Солодкі газовані напої і соки;
  3. Копченості;
  4. Жирне м'ясо (свинина, баранина, качка);
  5. Алкоголь.

Підіб'ємо підсумок: загальний план тренінгу

  1. Одні тренування не приведуть ваше тіло до ідеалу - тільки спорт, харчування і правильний спосіб життя допоможуть досягти цілей.
  2. Прес можна накачати трьома вправами на кожну область (нижній прес, верхній прес і косі м'язи живота), достатньо 10-15 повторень.
  3. Необхідні кардіо тренування
  4. Загальну естетику мускулатури по всьому тілу, а також прес допоможуть поліпшити інтенсивні силові тренування
  5. Рельєфність м'язів ви досягнете за допомогою правильного харчування, але не в спортзалі
  6. Більшість чудодійних рад не працюють, інакше всі мали б красивий і рельєфний прес з кубиками
  7. Домогтися вражаючого результату може кожен - потрібно всього лише докласти трохи зусиль

Повірте, якщо ви перебудуєте своє харчування і додасте інтенсивні тренування, то не помітите, як встигли не просто швидко схуднути, але і створити зі свого тіла ідеал. Якщо ви в чомусь сумніваєтеся і не знаєте, з чого почати - почніть з малого: познайомтеся з програмою онлайн тренувань "YesBoomBody".

Цей місячний курс розроблений спеціально для жінок, які цінують індивідуальний підхід до клієнта і розраховують на видимий результат в короткі терміни. Команда фітнес-тренерів, а також фахівців з харчування розробила унікальний план ефективних тренувань, до якого додається карта харчування під кожного клієнта, виходячи з його особливостей і бажань.

Записатися на курс можна за посиланням.

Також детальнішу інформацію можна дізнатися на сайті.

Нагадаємо, раніше лікарі розповіли, які напої краще вибирати в жаркий час року.

Як повідомляв портал "Знай.uа", експерти назвали чудовий продукт для схуднення.

Також "Знай.uа" писав про те, яка дієта прибере зайві кілограми без шкоди для здоров'я.