Багато хто навіть не задумыались про те, що звичайні солодкі льодяники можуть бути небезпечними. Пропонуємо нашим читачам детально дізнатися про небезпеку, на перший погляд, досить невинних солодких цукерок.

Про це стало известон завдяки повідомленням дієтолога-нутрициолога Лори Филипової в мережі Facebook, пише портал "Clutch".

"З настанням тепла на вулиці все більше дітей з білими паличками (льодяниками) у роті. Причому дітей всіх віків — і які самі ходять, і які їздять у візках. Пост не про шкоду зайвого цукру для нашого організму. Я зараз про інше. Про зубах.

У нас в роті є дієвий механізм, який захищає наші зуби від впливу потенційно агресивного середовища з їжі. Це слина. Вона виробляється постійно поки ми пильнуємо, омиває і знезаражує ротову порожнину і зуби.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Коли дитина розсмоктує льодяник, у роті переважає інша середовище — солодка (з барвниками, підсилювачами смаку тощо). Зуби якийсь час не просто беззахисні, вони перебувають під впливом агресивної руйнує їх середовища! Це ранній карієс як мінімум.

Додаткові ризики — у складі. Просто почитайте його якось. Часті випадки, коли діти ковтають ці цукерки або падають на паличку. Загалом, резюме таке: хочете дати дитині цукерку — дайте таку, яку можна розжувати і з'їсти", - сказала фахівець.

Нагадаємо, якісне лікування зубів за інноваційним методами.

Як повідомляв Знай.uа вранці, ввечері або після їжі: фахівці розповіли всю правду про чищення зубів.

Знай.uа писав, Девід Бекхем налякав шанувальників зовнішнім виглядом: куди поділися волосся і зуби.