Вчені з Німеччини в ході дослідження прийшли до висновку, що під впливом спеки у жінок більше спостерігається збільшення продуктивності.

Повідомляється, що жінкам вдається краще справлятися з арифметичними завданнями. При цьому вигода від підвищення температури у жінок більше, ніж підсумкові втрати продуктивності у чоловіків.

У дослідженні взяло участь 500 чоловіків і жінок, які при різній температурі повітря проходили ряд тестів на когнітивні, математичні і вербальні здібності.

Температура під час експерименту варіювалася від 16 до 32 градусів. Учасники складали двозначні числа без калькулятора, складали слова з випадкового набору букв протягом п'яти хвилин і вирішили логічні завдання.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У результаті з'ясувалося, що жінки краще справлялися з поставленими завданнями при більш високій температурі, а чоловіки – при більш низькій. При підвищенні температури чоловіки краще виконували логічні завдання.

Раніше повідомлялося, що Уляна Супрун порушила важливу тему для українського суспільства - залежність від цигарки. Чиновниця дала дали кілька порад, як позбавитися від цієї звички.

Про це 31 травня написала глава Міністерства охорони здоров'я Уляна Супрун в Facebook.

Психологічна залежність з'являється тоді, коли що куріння пов'язане з деякими звичками. Наприклад, палити за кермом, за чашкою кави або під час перерви на роботі.

Так само може з'явитися і соціальна залежність.

Щоб перемогти ці два типи залежності, потрібно усвідомити свої звички і заміняти їх більш корисними.

Нагадаємо, календар магнітних бур на червень.

Як повідомляв Знай. ua, Супрун розповіла, як швидко кинути палити, але "Америку не відкрила".

Також Знай. ua писав, що відомий дієтолог назвала найнебезпечніша ласощі для дітей.