Часто під час робочого дня ми хочемо щось попоїсти перед обідом. Проте сидяча робота та часті перекуси негативно позначаться на розмірах наших стегон. Дієтологи порадили 10 варіантів перекусу, які не зашкодять фігурі та додатуть сил і енергії.

Про це пише "Українська правда".

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Яблуко та арахісова паста


Шматочки яблук з натуральною арахісовою пастою є поживним та смачним перекусом.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Сир та виноград

Прекрасне поєднання! Виногад багатий на клітковину, калій, вітамін В6. Обирайте сир Брі, він не лише чудово смакує до винограду, а й багатий на білок, жири, вітаміни А та B12.

Цільнозернові сухарики з рибою

Лосось - дуже поживний перекус, багатий на білки та жирні кислоти омега-3, які діють проти запалень та сприять зниженню ризику серцевої хвороби та депресії.

Оливки

Оливки вважаються ідеальним перекусом для тих, хто хоче чхуднути.

Домашня гранола

Її спокійно можна зберігати в шухлядці робочого столу, наприклад.

Річ у тому, що більшість магазинних варіацій граноли містять багато доданих цукрів та трансжири, які можуть підвищувати запалення в тілі.

Тому краще робили гранолу власноруч.

Едамам

Це варені у воді або на пару прямо в стручках незрілі соєві боби. Смачно та низькокалорйно.

Хумус з морквяними паличками

Хумус - смачний соус, зроблений з нуту, тахіні, часнику, оливкової олії. З морквяними паличками це буде чудовий дієтичний та корисний перекус.

Смажений нут

Ще один варіант перекусу з цього корисного продукту, який ще називають "турецьким горохом", який має дещо горіховий присмак. Добре смакує, якщо його трохи посолити та збризнути оливковою олією. Запікати попередньо замочений нут в духовці протягом 40 хвилин.

Сухофрукти та фруктові чіпси

Печені чи висушені овочеві чипси та сухофрукти з горіхами є корисним перекусом, до того ж таки йпродукт довго не псується.

Однак не варто захоплюватися сухофруктами та горіхами, оскільки вони досить калорійні.

Яєчні мафіни

Яєчні мафіни роблять зі збитих яєць, овочів та сиру.

Ось відеорецепт:

Як раніше писав портал Знай.ua, більше про довголіття і якість життя можна дізнатися в спецпроекті "Знай про свою здоров'я". Провідні фахівці України та світу дадуть відповідь на всі хвилюючі вас питання. Як побороти безпліддя? Що таке ЕКО? Як підготуватися до вагітності? Ми надаємо достовірну інформацію на найактуальніші та хвилюючі вас теми.

Нагадаємо, ціни на продукти в Харкові можуть побити всі рекорди.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям показали, якого рівня досягла інфляція.

Також Знай.ua писав про те, що експерти прогнозують дефіцит на найпопулярнішу в Україні крупу - гречку.