Катання на гірках- одна з улюблених дитячих розваг. Але лікар Комаровський не радить такі ігри влітку, і ось, чому.

Євген Комаровський дав кілька порад на своїй Instagram-сторінці.

За словами фахівця, в літній період метал на гірці сильно розжарюється, що може призвести до термічних опіків.

Саме тому педіатр настійно рекомендує батькам спершу батькам перевірити рукою температуру на гірці, а потім вже приймати рішення, чи варто малюкові з неї спускатися.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Раніше доктор Комаровський вже давав кілька цінних порад щодо катань на дитячих гірках та що робити, аби малюк не травмувався.

За словами лікаря, гірка повинна відповідати віку малюка. Перед тим, як відпускати дитину на гірку, необхідно переконатися у справності обладнання на дитячому майданчику. Потрібно оглянути гірку, аби на металева (дерев'яна чи пастикова) поверхня були без пошкоджень, через які дитина може поранитися.

Підстрахуйте дитину перші кілька спусків, поки не переконайтеся, що малюк правильно катається.

Нагадаємо, в українській лікарні стався смертельний інцидент.

Як повідомляв раніше Знай.ua, Супрун розповіла про реальний вплив яблук на наш організм та вміст заліза у них.

Також портал Знай.ua писав, що Уляна Супрун розповіла, чому немає ліків.

Як раніше писав портал Знай.ua, більше про довголіття і якість життя можна дізнатися в спецпроекті "Знай про свою здоров'я". Провідні фахівці України та світу дадуть відповідь на всі хвилюючі вас питання. Як побороти безпліддя? Що таке ЕКО? Як підготуватися до вагітності? Ми надаємо достовірну інформацію на найактуальніші та хвилюючі вас теми.