Американські фізіологи знайшли новий метод схуднення. Замість боротьби з жировим прошарком потрібно зосередитися на зміцненні м'язів.

Тим, хто бореться із зайвою вагою, при схудненні не обов'язково зосереджуватися на позбавленні від жиру. Фізіологи знайшли новий спосіб боротьби із зайвими кілограмами, пише СоцПортал.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Вчені вважають, що необхідно зосередитися на зміцненні м'язів, а не на боротьбі з жиром. Хороша м'язова маса запобігає ризику розвитку діабету і серцево-судинних захворювань.

Крім того, стан м'язів впливає на процес роботи над зниженням жирової маси, наприклад, ускладнюючи його або роблячи неефективним.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

За словами вчених, в боротьбі із зайвою вагою важливу роль також відіграють генетика, спосіб життя і харчування конкретної людини.

Нагадаємо, дієтологи склали шпаргалку для тих, що худнуть і показали, як виглядають 100 калорій у вигляді горіхів, фруктів і овочів.

Як повідомляв портал Знай.ua, відома дієтолог показала, якою повинна бути порція їжі здорової людини

Також Знай.ua писав, названо вид алкоголю, який допомагає скинути вагу