Мексиканські вчені з університету Гвадалахари з'ясували, що текіла сприяє схудненню, пише hronika.info. Виявилося, що цей алкоголь впливає на схуднення завдяки вмісту в напої блакитної агави, яка є видом однодольних спаржевих рослин. Речовини, що містяться в ній, підвищують ефективність препаратів для гастроентерології, борються з хворобою Крона, коліт і сприяють схудненню.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

До того ж блакитна агава виділяє натуральний цукор – агавін, який знижує рівень глюкози в крові, збільшує вироблення інсуліну і гормонів. Вони зменшують швидкість спорожнення шлунка. В результаті чого люди їдять менше, дозволяючи організму використовувати раніше накопичений жир. Також агавін діє як харчове волокно, яке допомагає регулювати апетит, справляють профілактику ожиріння і порушень обміну речовин.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Нагадаємо, схуднути за тиждень легко – в мережу злили просту дієту.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що схуднути легко – без підрахунку калорій і мук.

Також портал "Знай.uа" писав, що ця миттєва дієта прибере зайві кілограми без шкоди для здоров'я.