Відомий український лікар-педіатр Євген Комаровський ще раз поділився своїми знаннями в області медицини. Він зруйнував міф про одне з небезпечних захворювань, таке як дифтерія. Про це фахівець вирішив опублікувати у своєму профілі в Instagram.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Що ж таке дифтерія? Дифтерія - інфекційне захворювання, яке протікає у вигляді гострого запалення верхніх дихальних шляхів, наприклад, горла, носа, шкіри, очей та статевих органів.

Як було сказано педіатром, не виключено, що навіть якщо у людини немає мигдалин, він так чи інакше може захворіти на дифтерію. Однак поширений міф свідчить протилежне. Іноді це може виявитися смертельно небезпечно.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Це я до того, що якщо вам видалили мигдалини, і ви на цій підставі вирішили не робити щеплення від дифтерії, то це величезна помилка. Прививайтесь", - уклав доктор Комаровський.

Нагадаємо, що в Україну потрапила небезпечна інфекція під назвою лептоспіроз.

Як повідомляв портал Знай.ua їжа часто буває джерелом проблем.

Також портал Знай.ua писав, що Комаровський розповів, якими ягодами можна підгодовувати немовлят.