Популярний в Україні дитячий лікар Євген Комаровський відомий також як телеведучий програми "Школа доктора Комаровського". Крім того, медик ще й активний користувач соцмереж, де також дає корисні поради батькам стосовно дітей. Наприклад, на своїй сторінці в Instagram лікар часто відповідає на питання користувачів, які стосуються дітей. Але в новому випуску своєї рубрики доктор Комаровський вирішив відійти від теми дітей і зайнявся порадами для жінок. Так, лікар розповів про миття голови і жирне волосся.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Брудне волосся виглядає неохайно, і з цим треба якось боротися. Якщо вже до середини дня вимите вранці волосся висить млявими пасмами, необхідно шукати причину. Багато жінок помилково вважають, що чим частіше мити волосся, тим привабливіше воно буде виглядати. Насправді це не так. Однією з причин швидкого забруднення волосся може стати неправильний вибір шампуню, бальзаму або маски.

Багато виробників косметики роблять продукцію, метою якої є миттєвий результат, і згодом вплив таких засобів згубно позначається на здоров'ї волосся і шкіри голови. Практично всі сучасні шампуні моментально промивають голову від жиру та бруду, тим самим порушуючи захисний жировий шар.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Доктор Комаровський

Через це сальні залози починають працювати активніше, і саме з цієї причини до середини дня ваше волосся виглядає жирним і неохайним. Намагайтеся вибирати шампуні без агресивних хімічних речовин, таких як содіум лаурил/лаурет сульфату (SLS/SLES), а також парабенів і силіконів", - написав доктор, а також додав рекламу косметичної компанії, чого раніше за ним не спостерігалося.

Нагадаємо, Комаровський розповів, як сварки батьків впливають на дітей.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Комаровський розповів, чому проголосує за Зеленського.

Також портал "Знай.ua" писав, що Комаровський навчив матусь міряти температуру.