У Німеччині, у школі міста Бад-Шенборн спалахнула епідемія туберкульозу. При цьому активну форму хвороби, на щастя, знайшли лише у чотирьох, хоча загальна кількість хворих перевищила 100.

Читай Знай. ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Наголошується, що збудників туберкульозу знайшли у 109 осіб, 58 з них - учні восьмого класу.

Прекрасна новина!

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Тепер Знай.иа стали ще ближче і доступніше. Скоріше качай програми для Чоловічий або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це в неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, у чотирьох чоловік виявили активну форму хвороби і їх відправили на лікування. У всіх інших присутня прихована форма туберкульозу.

Місцева влада звернула увагу на те, що туберкульоз виліковний, а інфікованість не означає, що людина обов'язково захворіє.

Раніше повідомлялося, що під час рейду з ринків Деснянського району правоохоронці затримали мігранта, який, маючи підозру на туберкулезпродовжував торгувати шаурмою. Про це повідомили в прес-службі Центрального міжрегіонального управління ДМС в Києві.

Нагадаємо, у Моз похвалилися списком безкоштовних ліків для українців.

Як повідомляв Знай. ua, як повинні вакцинуватися діти і доросле населення.

Також Знай. ua писав, що у Києві затримали туберкульозного шаурмиста.