Лабораторія рентгенівської астрономії Сонця оприлюднила дані, що свідчать про приближення найпотужнішої за останні часи магнітної бурі. Українцям, котрі особливо чутливі до подібних змін, доведеться терпіти 3 дні. Магнітна буря очікується вже у перші дні вересня.

На точні дати цього явища вказує на своєму сайті ГолосUA – надпотужна магнітна буря очікується з 31 серпня по 2 вересня, а її пік припаде на 1 вересня.

До того ж рівень загрози, яка очікує українців, не стоїть на місці, а спостерігається очевидне зростання. Ще тиждень тому експерти оцінювали магнітну бурю 1 вересня в 4-5 балів (G1), а останні дані показують вже 6 балів і рівень G2.

Магнітна буря у вересні

Надійшло застереження і від медиків: вони прогнозують, що магнітні коливання матимуть значний вплив не лише на метеозалежних людей, а й на тих, що досі вважали себе стійкими до магнітних бур. Навіть абсолютно здорові люди зіткнуться з мігренями, зниженням концентрації уваги та перепадами настрою.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Очікується, що в періоди особливо сильних магнітних сплесків люди почнуть швидше втомлюватися і навіть безпричинно дратуватися. Також можливі напади ознобу.

Свою думку щодо магнітних бур раніше висловлювала в.о. міністра охорони здоров'я Уляна Супрун – вона вважає, що магнітні бурі аж ніяк не пов'язані з головним болем.

Нагадаємо, раніше стало відомо про першу у світі космічну армію.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці дали відповіді соціологам щодо своїх політичних вподобань.

Також "Знай.ua" писав, що Меджліс звернувся до Верховної Ради із закликом змінити Конституцію України.