Не тільки їжа допомагає людському організму скидати зайві кілограми, але і напої. Якщо ви хочете скоріше схуднути, експерти радять звернути увагу на ромашковий чай.

Вживання ромашкового чаю підвищує рівень нейротрансмітера гліцину в організмі. Ця речовина сприяє быстому засипанню. Також напій володіє властивістю стабілізувати цукор, що допомагає забезпечити втрату ваги. Експерти рекомендували приймати ромашковий чай в гарячому вигляді.

Ромашковий чай

Питна вода - це універсальний напій для схуднення. Вона прискорює обмін речовин в організмі, сприяє виведенню всього зайвого з організму, що необхідно для стрункості. Важливим є не вживати занадто багато води.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Фахівці відносять до напоїв, що сприяють схудненню кефір. Пробіотики, які входять до його складу, впливають на кишковий мікробіом, підвищуючи кількість здорових бактерій. В результаті діяльності мікроорганізмів поліпшується травлення, ефективніше засвоюються вітаміни і корисні речовини.

Не забувайте, що кожен організм особливий. Перш потрібна консультація фахівця.

Нагадаємо, учасниця "Зважені та щасливі" втерла носа тренерам після вильоту з проекту.

Раніше Знай.ua повідомляв, улюблений овоч українців виявився ефективним жіросжігателя.

Також Знай.ua писав, зірка "Щасливі разом" розкрила секрет схуднення без дієт.