Фахівці назвали головні причини, які змусять вас назавжди перестати пити чай з цукром.

Примітно, що цукор сам по собі не несе ніякої загрози для людського організму. Однак коли його кількість у щоденному раціоні перевищує норму, можуть виникнути проблеми зі здоров'ям.

Ваша вага стабілізується. Виявилося, що цукор викликає підвищення рівня апетиту. Так, якщо вам після чаю з цукром захочеться з'їсти пончик, печиво, бутерброд – не дивуйтеся цьому.

Ваш кишечник буде працювати у два рази ефективніше. Експерти настійно рекомендують знайти замінник цукру. Відмінно підійдуть фрукти і солодкі овочі, в яких вже міститься необхідна організму сахароза. За словами медиків, відсутність цукру в раціоні значно прискорить метаболізм.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Стан вашої шкіри значно покращиться. Перше, що зникне після регулярного вживання чаю з цукром – підуть докучливі чорні крапки і дрібні висипання на обличчі.

Нагадаємо, досвідчені дієтологи поділилися секретом, як легко схуднути на 7 кілограм всього за два тижні. Виявилося, що для досягнення такого результату потрібно вживати в їжу звичайний буряк.

Як повідомляв портал Знай.uа, експерти радять звернути увагу на ромашковий чай тим, хто хоче скинути зайві кілограми.

Також портал Знай.uа писав, що дієтологи назвали найкращі продукти-жироспалювачі, які коштують копійки.