Розвиток яких-небудь захворювань може відбуватися із-за схильності людини і спадковості. Знання дозволяють попередити їх появу і скорегувати життя у потрібному напрямку.

Остеопороз частіше розвивається у жінок після 65 років і вражає сполучну тканину. Це захворювання робить кістки крихкими, а його симптоми можна виявити раніше появи патологій.

Мігрень може бути обумовлена не тільки спосіб життя, але і спадковістю по жіночій лінії. Для того, щоб убезпечити себе від захворювання варто вести спосіб життя у повній відмові від куріння, вживання алкоголю і стежити за стресом і споживанням кави.

Глаукома може бути обумовлена генетичними чинниками. Проте це захворювання, яке розвивається повільно і для того, щоб убезпечити себе слід регулярно проходити огляд у офтальмолога.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Діабет може розвиватися із-за генетичних особливостей. Варто пам'ятати, що саме ця хвороба збільшує ризик ранньої смерті і проблем з серцевої системою.

Нагадаємо, 7 міфів про здоров'я дітей, які псують життя батькам.

Як повідомляв Знай. ua, психологи розкрили головні причини переїдання.

Також Знай. ua писав, що 3 причини перестати пити чай з цукром.