Лікарі просять жінок перестати натирати вагіну зубною пастою, щоб спробувати його звузити. Так, останнім часом у світі набирає популярності методи звуження і підтяжки піхви, який лікарі вважають вкрай небезпечним.

Представник Королівського коледжу акушерів і гінекологів Ванесса Маккей заявила, що здатність зубної пасти звузити вагіну - це міф.

"Натирати зубною пастою піхву або в вульву не тільки безглуздо, але і може привести до серйозних пошкоджень і порушення природної флори піхви, що може призвести до інфекцій, таких як бактеріальний вагіноз і молочниця", - розповіла Маккей одному з західних ЗМІ.

Доктор Олуволе Юсуф, лікар з Нігерії, заявив, що така процедура може призвести навіть до безпліддя. Він закликав жінок перестати соромитися своїх геніталій. За словами доктора Юсуфа, краще замінити дивну практику, придуману в мережі, більш ефективнішим методом - йогою або вправами Кегеля.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, експерт "Я соромлюсь свого тіла" розповіла, як підготуватися до гінеколога.

Раніше Знай.ua повідомляв, доктор Комаровський застеріг українців від неминучого лиха.

Також Знай.ua писав, 5 тривожних симптомів, які можуть зробити вас безплідною назавжди.