Найздоровіші та найкорисніші на перший погляд продукти, такі як спаржа, помідори і капуста, можуть зробити запах нашого тіла неприємним. Але навіть ці овочі здаються квіточками порівняно з рибою. У медицині явище неприємного запаху тіла назвали бромгідроз.

Британський учений Чарльз Стюарт з'ясував, що каротіноди і терпени, які містяться в помідорах, надають людському тілу запах томатних стебел.

Ви можете почати пахнути сірою, якщо з'їсте забагато капусти, оскільки різні види цього овочу є джерелом сірки, яка, крім іншого, викликає здуття і метеоризм.

Наслідки вживання спаржі теж можуть бути не дуже приємним. Вона здатна зробити ваш запах поту дуже їдким, так само, як і надмірне вживання м'яса.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії
Показати ще

Спаржа

Якщо в людському організмі не активний фермент, що дозволяє розщепити з'єднання триметиламіну, що міститься в рибі, тіло почне видавати специфічний запах, який оточуючим може здатися дуже неприємним. Людина з такою проблемою може тривалий час її не помічати, на відміну від решти людей.

Нагадаємо, вчені знайшли легкий спосіб схуднення: можна не вилазити з ліжка.

Як повідомляв Знай.uа, Марс нарешті звернувся до людей: як лунають жахливі "слова" Червоної планети, відео.

Знай.uа писав, знайдені свідоцтва найжорсткіших у світі тортур, незбагненно: розіп'яли, проткнули і обезголовили.