Ці продукти харчування допоможуть вам зміцнити здоров'я, а також приготуватися до настання швидких морозів.

Брюссельська капуста

Листопад – ідеальний місяць для капустових, в цьому числі для брюссельської капусти. Прохолодний грунт сприяє тому, що від суцвіть відходить характерна їм гіркота. Цей овоч містить у собі багато корисних вітамінів і мікроелементів.

Брюссельська капуста
Брюссельська капуста

Морква

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Моркву збирають у листопаді, до того ж вона зберігається тривалий час. Моркву за корисністю можна порівняти з медом, волоськими горішками і селерою. Ще з цього овоча виходять смачні чіпси і апетитний гарнір.

Журавлина

Багата антиоксидантами і вітаміном С журавлина неймовірно багатофункціональна. Як свіжа, так і трохи підморожена, вона може стати основою для соусів до м'яса, підлив, а також настоянок.

журавлина
журавлина

Цибуля-порей

Зараз цибулю-порей можна знайти в будь-якому супермаркеті. До листопада її відростки набувають блідо-зеленуватого тону і гострого присмаку. Висока концентрація діючих елементів у луці вбереже вас від багатьох хвороб.

Цибуля ріпчаста

Осіння цибулька добре годиться для смаження. Також її можна додавати у м'ясні страви і салати.

Нагадаємо, експерти розповіли, які продукти можуть викликати рак.

Як повідомляв портал Знай.uа, названо ефективну дієту для схуднення.

Також портал Знай.uа писав, що які продукти допоможуть в боротьбі з ожирінням.