Міжнародна група вчених протягом 12 років намагалася з'ясувати, чи впливає місяць зачаття і народження на подальше життя людини. Вченим вдалося з'ясувати, що взаємозв'язок дійсно існує.

В експерименті взяли участь більше пів мільйона вагітних. Жінки проживали в різних західних країнах, вони були різного віку і мали різний достаток. Дослідники ретельно вивчили історії хвороб і медичні дані людей з випадкової вибірки.

Вагітність, Добробут
Вагітність, Добробут

Як змогли встановити вчені в результаті свого дослідження, найменше проблем зі здоров'ям було у тих, хто народився у вересні. Отже, найкращим місяцем для зачаття можна вважати грудень.

Вчені відзначили, що у народжених у вересні не лише міцне здоров'я, але вони також значно рідше стикаються з психічними захворюваннями.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Вагітність, Клініка Медіком
Вагітність, Клініка Медіком

Фахівці припускають, що якщо зачаття відбулося в грудні, то тоді жінка частіше під час вагітності отримує вітамін D від сонця, може багато гуляти на вулиці в третьому триместрі. Навесні і влітку багато сезонних овочів і фруктів, які також позитивно впливають на здоров'я мами і майбутньої дитини.

Нагадаємо, раніше в Україні стане менше безкоштовних медичних послуг: УЗД, рентген, біопсія - за що доведеться платити.

Також Знай.uа писав про таємниці ДНК: експерт розповіла про особливості тесту на батьківство в період вагітності.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що волосся випадає неспроста: Уляна Супрун насторожила українок і порадила звернутися до лікаря.