Є люди, які їдять все, що хочуть і ніколи не товстішають.

Як харчуватися смачно та не набирати зайвого, - пише Politeka.

Щоб вага не перетинала допустиму межу, варто взяти за звичку кілька правил. Вони допоможуть не лише бути стрункими, а й відновлять організм та збережуть здоров'я.

Більшість людей знають, які продукти не дозволяють їм скинути вагу, а навпаки - набрати.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

Хтось не обмежує себе в солодкому, хтось - у жирній їжі чи випічці. Хоча можливо їх головною причиною зайвої ваги цілком можуть бути курка або навіть рис. У кожного організму свої особливості.

Активність

Стрункі люди завжди активні. І це не просто щоденні заняття в тренажерному залі або п’ятигодинна бадьора прогулянка, а побутова активність. Навіть якщо ваша робота сидяча, відмовтеся від перекусів. Розумова активність також здатна спалювати чимало калорій. А по закінченню робочого дня влаштовуйте прогулянки чи ходять до спортзалу.

фізичні вправи

Їжа як винагорода

Худі люди не нагороджують себе їжею. Це не означає, що стрункі люди не відзначають свята або радісні події в ресторанах або кафе. Втім не заради попопїсти стрункі люди влаштовують посиденьки з друзями чи відзначають пишним застіллям важливу подію.

По шматочку

Такі люди їдять для того, щоб утамувати відчуття голоду. Вони їдять не для того, щоб їсти, а щоб отримати деяке задоволення. Але при цьому, вони віддають собі звіт в тому, коли насолода припиняється. Тобто, як тільки ця людина відчуває ситість, він перестає їсти.

Сміливо викидайте

Багатьом ще з дитинства прищепили таку звичку, що потрібно все доїдати.І часто саме це позначиться на вашій вазі. Якщо ви відчуваєте, що ситі, варто вчасно зупинятися.

Нагадаємо, Аніта Луценко розповіла всю правду про вживання води та схуденння.

Як повідомляв портал Знай.ua, який чай найкраще підійде до раціону здорового харчування.

Також Знай.ua писав про те, що дієтологи розповіли, як схуднути за допомогою напоїв.