Всесвітня організація охорони здоров'я повідомила, що електронні сигарети вельми небезпечні та шкідливі для здоров'я людини. Так, ВООЗ заявили, що немає достатньо доказів того, що ці пристрої слід використовувати людям, які намагаються кинути палити.

А ось вейпинг особливо небезпечний для мозку підлітків, який ще розвивається. Також це може нашкодити малюкам в утробі матері, стверджують в організації. Про це стало відомо завдяки повідомленнями європейських ЗМІ.

Вейп і підлітки-вейпери,ruherald.com
Вейп і підлітки-вейпери,ruherald.com

Так, за даними ВООЗ, станом на 2020, існує 15 000 смаків електронних сигарет, зокрема з жувальною гумкою і цукровою ватою, щоб "заманити" молодь. Відомо, що дрібні частинки, які містяться в забрудненому повітрі, потрапляють в кровотік і безпосередньо впливають на серце. Електронні сигарети можуть шкодити так само.

електронні сигарети
електронні сигарети

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб
Показати ще

Рідина в пристроях може обпекти шкіру і швидко викликати отруєння нікотином при ковтанні або всмоктуванні через шкіру. Також відомо, що вейпи можуть призвести до серйозних травм в результаті пожеж та вибухів.

Нагадаємо, продуктовий кошик 2020: як змінилися ціни на гречку, хліб і картопля.

Як повідомляв Знай.uа на Львівщині подорожчали сигарети, сімейний бюджет під загрозою: скільки деруть за пачку після нового року.

Знай.uа писав, просто на очах у перехожих: п'яна дівчина показала поліцейським свій "заборонений плід", фото.