Державна служба статистики України та Український центр суспільних даних визначили головні причини смертності українців. І головною причиною смерті став не коронавірус з Китаю.

За даними дослідження найбільше українців помирає від хвороб системи кровообігу — понад 380 тисяч випадків на рік. Друге місце посідають новоутворення, які поступаються лідеру рейтингу майже в п’ять разів — 77.5 тисяч випадків на рік. А третє місце серед причин смертності — в травм, отруєнь та інших зовнішніх чинників, від яких помирають трохи більше 30 тисяч українців на рік.

Фото:socialdata.org.ua/death/

Серез найрідкісніших причин смерті в Україні лідерами є вагітність, пологи та післяпологовий період і захворювання органу слуху, смертність від яких не дотягує і до 50 випадків на рік.

Нагадуємо, що в Україні активізувались шахраї, які торгують “вакцинами” від коронавірусу з Китаю.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", пацієнтів з коронавірусом 2019-nCoV позначають на карті світу червоним кольором.

Також "Знай.ua" писав, що у Франції зареєстрували перші два випадки зараження коронавірусом nCoV.