Для тих, хто худне, але свого життя не уявляє без солодощів спеціально склали список корисних продуктів. Ці ласощі можуть повноцінно задовольнити денну потребу цукру, але не будуть настільки шкідливі.

1. Батончики-мюслі

Спеціальні батончики можуть повноцінно замінити перекус. Найкраще такі солодощі з мюслів спробувати зробити самому. Або, принаймні, обрати бренд, який також сам їх виготовляє без шкідливих добавок. Такі домашні смаколики здатні не лише позбавити голоду, а й вгамувати бажання з’їсти щось солоденьке. Також такі батончики можна вживати і увечері, і вранці.

2. Мед

Ним чудово заміняти цукор у напоях, а також просто робити смаколики з ним. Відомо, що мед дозволяє зміцнити імунітет, покращити метаболізм, а також не переїдати. Проте дієтологи все-таки радять його вживати зранку, тоді порція меду надасть вам енергії на весь день.

3. Сухофрукти

Це ідеальний варіант, який має вдосталь мікроелементів, вітамінів, а також здатен позбавити поганого самопочуття. Приміром, фініки допомагають впоратись з головним болем та застудою, чорнослив покращує травлення та зір, а родзинки корисні для нервової системи і серця.

Інжир захищає шлунок та щитоподібну залозу, а курага нормалізує роботу судинної системи.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що традиційні українські "ласощі" творять справжнє диво з організмом: 5 корисних властивостей сала.

Як повідомляв портал "Знай.ua", щоб худнути - можна рахувати калорії в сухофруктах. Це дозволить легко позбавитися зайвої ваги.

Також "Знай.ua" писав, про користь, шкоду та як приготувати вдома попкорн.