Відомий Instagram-блогер і дієтолог Олена Кален в рамках марафону схуднення розповіла своїм фоловерам про користь яблук. Кален розповіла про дослідження вчених з університету Пенсільванії. Вони розділили випробовуваних на дві групи, і запропонували їм схожий раціон, але з одним невеликим змінам. Одна група перед обідом їла шматочок яблука, а інша – ні. Результати показали, що люди, яким пропонували яблуко перед обідом, відчували себе більш ситими, і при цьому споживали на 200 ккал. менше.

До освячення яблуки не можна їсти
До освячення яблуки не можна їсти
Яблука

Також Кален зазначила, що яблука містять 86% з води і 4% клітковини. Саме це поєднання дозволяє усунути відчуття голоду, відчути наповненість шлунка. Завдяки цьому простому лайфхаку, ви зможете зменшити порції в раціоні, але при цьому не зіткнетеся з почуттям голоду.


Крім того, яблука дуже багаті корисними речовинами – вітамінами, мінералами, пектином. Це особливо важливо під час дієти, коли людина отримує меншу кількість корисних речовин. Регулярне додавання їх до раціону дозволить не тільки схуднути, але і зміцнити імунну систему, і поліпшити загальний стан організму.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 6 рецептів дерунів, від яких складно відірватися.

Як повідомляв Знай. ua, як швидко і економно приготувати гору цукерок.

Також Знай. ua писав, як приготувати Єгипетський торт так, щоб просили ще.