Відомий український лікар Євген Комаровський закликав українців займатися спортом, зокрема і сексом, під час карантину, спричиненого коронавірусом, аби зберегти своє як психологічне здоров'я, так і фізичне.

Про таке він розповів у своєму черговому ролику, оприлюдненому на YouTube.

Відтак, за словами доктора Комаровського, під час карантину, аби тримати себе у формі, потрібно займатися спортом або сексом.

"Якщо ви тільки робите деякі дії, які наводять природу на думку, що ви передумали розмножаться, природа намагається вас позбутися. Дивіться, якщо ви не займаєтеся сексом місяцями, тоді навіщо ви природі потрібні? Валіть та звільняйте цей світ.

Євген Комаровський, фото Instagram
Євген Комаровський, фото Instagram

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Тобто, якщо ви перестаєте бути активними, це наводить природу на думку, що свій життєвий шлях ви вже закінчили. Тому самоізоляція не повинна перетворитись на самоліквідацію. Тому за будь-яку ціну потрібно, аби ви зберегли рухову активність", - сказав він.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у МОЗ порівняли темпи поширення коронавірусу в Україні з Італією та Іспанією.

Як повідомляв портал Знай.uа, тотальне безробіття – карантин в Україні нищить провідні галузі.

Також портал Знай.uа писав, де дозволили гуляти без медичного захисту в період карантину.