Лісничі знайшли вихід із ситуації, в яку людей загнав коронавірус. Співробітники лісництва в Ісландії поділилися простим рецептом щастя. Вони вважають, що обіймання дерев покращує настрій так само, як і обіймання близьких людей. Однак для отримання результату робити це треба правильно.

Ісландські лісничі наголошують, що обійматися треба далеко не з першим зустрічним деревом. Для цього краще знайти затишну місцину, закрити очі, притулитись щокою до стовбура і постояти так хвилин п'ять.

Ліс, скріншот: YouTube
Ліс, скріншот: YouTube

Один з лісничих розповів, чому дана техніка й справді працює. Він вважає, що коли людина обіймає дерево, у неї настає прекрасне почуття розслаблення. Таким чином ми стаємо готовими до нового дня і нових випробувань.

"Коли ви обіймаєте дерево, ви відчуваєте його спочатку в пальцях ніг, потім вгору по ногах і грудьми, а потім головою. Це таке прекрасне почуття розслаблення, і ви стаєте готові до нового дня і нових випробувань, — поділився секретом лісничий."

Популярні новини зараз
Вистачить на воду та хліб: кого з пенсіонерів поставлять на межу виживання "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

Обіймання дерев, скріншот: YouTube
Обіймання дерев, скріншот: YouTube

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у ВР хочуть ще більше зменшити зарплатню українцям – деталі нового законопроєкту. У Верховній Раді зареєстрували новий законопроєкт, який передбачає зміну Державного бюджету

Як повідомляв портал "Знай.ua", пенсіонерів навчили, як оплатити комуналку не виходячи з дому. Найближчими днями уряд України планує запустити можливість оплати комунальних послуг для пенсіонерів через "Укрпошту" або "гарячі лінії" банків телефоном.

Також "Знай.ua" писав, українським пенсіонерам почали виплачувати щомісячну надбавку, ПФУ підрахував щасливчиків.