Український дієтолог розповіла, що такий продукт, що картоплю варто їсти до певного часу, і при цьому важливо збалансовано харчуватися. Виявляється, вживання картоплі має свій час, лише тоді можна буде їсти улюблені страви і не товстіти.

Картопляні башточки, скріншот: YouTube
Картопляні башточки, скріншот: YouTube

За словами медика картоплю краще всього їсти за три години до сну. На своїй сторінці в Instagram вона розповіла, що якщо картоплю вживати приблизно в 14-15 годин, то він не піде в жир.

"До скількох можна їсти картоплю?.. Останній прийом їжі бажаний за три години до сну, а там як хочете, важливий баланс протягом дня!", — поділилася експерт.

Головне встигнути з'їсти улюблену страву з картоплі за три години до того, як ви підете до сну.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Картопляні башточки, скріншот: YouTube
Картопляні башточки, скріншот: YouTube

За словами дієтолога відмовлятися від цієї страви не слід тим, хто планує набрати вагу. І не просто набрати, а правильно набрати.

Зазначимо, що вчені з Гарварду, які вивчають здорове харчування, з'ясували, що в раціоні людини повинні бути різноманітні страви з картоплі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше дієтолог розповіла, як правильно їсти вуглеводи, щоб схуднути.

Також повідомлялося, як схуднути без підрахунку калорій і мук. Корисні поради від фітнес-тренера.

Крім цього, мама 3-х дітей розкрила секрет, як швидко перетворитися і скинути зайву вагу.