Колишня міністерка-блогер, яка відповідала за роботу МОЗ України Уляна Супрун "успішно" продовжує свою діяльність в якості блогера. Супрун вирішила нагадати українцям, що одного разу все-таки, рано чи пізно, карантин закінчиться і важливо знати, як з нього виходити, як увійти до нового способу життя.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Уляни Супрун в мережі Facebook.

Публікація Уляни Супрун, скріншот: Facebook
Публікація Уляни Супрун, скріншот: Facebook

"Під час перебування вдома ми можемо відчувати себе відносно безпечно через обмеження контактів із зовнішнім світом. Але з часом карантинні заходи почнуть поступового послаблювати, і настане своєрідний посткарантинний період. Як до цього готуватися?... Одна з речей, яка допомагає утримувати психологічну рівновагу під час карантину — це планування майбутнього. Коли є план і розуміння, як діяти, стикатися з новими реаліями життя буде легше. Зокрема, безліч питань безпеки будуть залежати виключно від рівня соціальної відповідальності кожного з нас. Тому, поки ви в основному знаходитесь вдома, подумайте над таким: - Як ви будете готуватися до виходу з карантину психологічно?; Як ви будете добиратися на роботу?; Чи готові ви зустрічатися з друзями і знайомими? Якщо так, то як краще запланувати зустріч найбільш безпечно?; Як підготувати своє робоче місце до роботи в нових умовах?" - пише Уляна Супрун.

Також екс-міністр Уляна Супрун заявила, що є онлайн платформа, яка буде інформувати громадян, як впоратися з новим способом життя та ретельно підготуватися до виходу з карантину.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

"Докладно про те, як відбувається прийняття реальності в умовах пандемії, яка соціальна поведінка після закінчення карантину буде найпродуктивнішою, і чому режим постійної бойової готовності негативно впливає на уважність і адекватність реакцій, у новому випуску спецпроєкту "Психея". Тепер матеріали проєкту будуть виходити на сайті ArcUA.org. https://bit.ly/2x566K2", - пише Супрун.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пандемія нанесла потужний удар по українським футболістам і залишила їх без грошей.

Як повідомляв Знай.uа медреформу хочуть змінити - Зеленський замахнувся на святиню Супрун.

Знай.uа писав, донька хворої Заворотнюк несподівано звернулася до фанатів - "Ми пройшли це випробування".