Громадський туалет - не те місце, якому присвячують багато статей і наукових досліджень. Тема, знаєте, делікатна, і є багато інших, більш цікавих об'єктів для обговорення. Однак, якщо приділити цьому пильну увагу (щоб не сказати "заглибитися"), то і в цьому є свої лайфхаки. Ви, наприклад, знали, що найчистіші кабінки в громадському туалеті - це ті, що ближче до входу?

Тут не обійшлося без психологічного фактора. Заходячи в приміщення WC, люди прагнуть усамітнитися в найдальшу кабінку. Оскільки ближні здаються їм недостатньо приватними. Ось і виходить, що через ці кабінки проходить найменше людей. І ризик підхопити там яку-небудь гидоту значно нижче.

туалетний папір, фото Pxhere
туалетний папір, фото Pxhere

Ще трохи цікавого про туалети

Американський журнал Old Farmer’s Almanac, що з'явився в 18 столітті, завоював велику популярність у тому числі й тому, що був забезпечений отвором біля краю. За нього журнал легко вішався в туалеті і міг використовуватися «за призначенням». А перша туалетний папір в промислових масштабах з'явилася в США тільки в 1857 році.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Чи знаєте ви, що...

Однією з різдвяних традицій у каталонців є виготовлення так званих каганерів — розфарбованих фігурок чоловічків, справляющих велику нужду. Одного каганера обов'язково додають в композицію різдвяного вертепу, сцени народження Христа, причому католицька церква не заперечує проти цього. Фігурки можуть зображати не тільки простих жителів, але і знаменитостей, включаючи президентів і папу римського. Вважається, що народна сатира втілює в каганерах концепцію рівності всіх людей незалежно від їхнього суспільного становища.

А крім того...

У Японії здавна людські фекалії використовувалися в якості добрива, так як буддизм і переважно вегетаріанський спосіб харчування не дозволяли широко використовувати гній від худоби. При цьому фекалії багатіїв цінувалися дорожче, адже їх раціон був насиченішим і різноманітніше.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям дозволили йти з роботи раніше на час карантину – все заради дітей.

Як повідомляв Знай.uа, "Наймичка народу" Богуцька порадила українцям лікуватися від коронавіруса сексом і алкоголем.