Більшість українців вважає, що відпочинок на морському курорті – єдиний правильний вид оздоровлення для дитини. Але телеведучий, доктор Євген Комаровський впевнений, що це "страшний міф".

Такою думкою український лікар поділився у своєму блозі на YouTube.

Міф 1 – будь-який відпочинок на морі принесе користь

Через цей міф туристи відпочивають на морях у жахливих умовах, не маючи нормальної їжі, води і нормального моря.

"Якщо у вас є можливість поїхати на море, ви – молодці. Відпочивайте, але за умови, що на цьому морі ви можете забезпечити дитині нормальне житло, нормальне харчування, безпечну воду та можливість отримання якісної медичної допомоги при виникненні проблеми", - заявив Комаровський.

Євген Комаровський, скріншот з відео
Євген Комаровський, скріншот з відео

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Міф 2 – дітей до року не можна везти на море

Діти до одного року принесуть вам набагато менше клопоту під час поїздки, ніж дворічні діти. Хоча б тому, що більше шансів, що однорічний малюк спатиме в літаку. Крім того, він може харчуватися своєю кашею або сумішшю. Його не треба годувати зі шведського столу.

"Діти з'являються на світ не для того, щоб життя дорослих на цьому закінчувалося. 21 століття принесло технології відпочинку, які передбачають готелі для дітей, басейни для дітей, спорт для дітей. Весь світ б'ється за те, щоб батьки брали дітей з собою. Сім'я має бути разом", - зазначив доктор.

За словами Комаровського, щоб ваша дитина оздоровилася, вона повинна перестати контактувати з сопливими дітьми і витріщатися в гаджети.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, лікар Євген Комаровський розповів, що робити, коли дитину "продуло".

Як повідомляв портал Знай.uа, Євген Комаровський пояснив, як уберегтися від теплових ударів і сонячних опіків.

Також портал Знай.uа писав, що доктор Комаровський дав слушні поради в профілактиці коронавірусної інфекції.