У Сполучених Штатах Америки вчені зробили прорив у сфері дієтології. Так, фахівці змогли визначити "найкращий вік" для схуднення. До цього, багато хто думав, що проблема зайвої ваги ніяк на пов'язана з віком, проте вже є науково підтверджені докази.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання JAMA Network Open.

Журналісти з посиланням на слова вчених пишуть: "Люди, чий індекс маси тіла знизився з позначки "ожиріння" нижче позначки "серйозна надмірна вага" в період від 25 до 40 років, мали знижений на 54% ризик смерті, в той же час втрата ваги після 40 років не дуже впливає на це".

Схуднення, скріншот з YouTube
Схуднення, скріншот з YouTube

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Також вчені заявили, що "найнижчі показники смертності спостерігалися серед людей, чий індекс був" нормальним": показник 18,5-24,9". Підкреслюється, що про це стало відомо після аналізу даних більш ніж 24 тисяч учасників Американського національного дослідження здоров'я і харчування, яке проходило в період з 1998 по 2015 роки.

Варто також нагадати нашим читачам, щоб забезпечити організму правильну налагоджену роботу, необхідно щодня вживати в їжу продукти, багаті активними речовинами. Організму потрібні всі групи вітамінів, для цього необхідно харчуватися різноманітно, адже вони виконують величезну роль в обміні речовин. Горіхи, морква, яблука, риба, м'ясо, молоко, сир, масло, сметана і сир — це топ продуктів, які рекомендується для вживання в їжу щодня.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, вітамінна шпаргалка: в яких продуктах найбільше корисних речовин.

Як повідомляв Знай.uа, і мертвого на ноги поставить: найкращий рецепт для оздоровлення на основі вівса.

Знай.uа писав, сало-сила, навіть лікарі погодилися: розкрито цілющі властивості улюблених ласощів українців.