Голова Одеської обласної держадміністрації Михеіл Саакашвілі взяв участь у флешмобі - він разом з одеситами проїхався вулицями міста на велосипеді.

Про це він написав у Facebook.

"Нас не мало, і ми всі в тільниках. Навіть дощ не зіпсував нам настрій. Ми вдарили велопробігом по дорогах Одеси, зустрівши дорогою дуже багато усміхнених одеситів на вулицях", - написав він.

Супровід Саакашвілі і всі, хто брав участь у марафоні, були одягнені в тільники. Новий губернатор Одеської області часто зустрічається з місцевими жителями і підтримує ініціативи з проведення публічних акцій і флеш-мобів.

Матеріал по темі: Саакашвілі зробить зі спаленого Будинку профспілок штаб ВМС

Популярні новини зараз
В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Сьогодні голова Одеської ОДА привітав морських військових на морвокзалі Одеси. Також він заявив, що Одеса стане містом базування ВМС України. Для цього він обладнає місце в колись спаленому Будинку профспілок.

3 липня голова Одеської обласної державної адміністрації Михайло Саакашвілі відвідав одеське кафе "У Ангелова". Його підірвали невідомі в ніч на 2 липня.