Німецький Концерн Volkswagen залишає ще один топ-менеджер. Це голова правління Skoda Вінфрід Фаланд. Він іде на тлі скандалу з дизельними двигунами автоконцерну.

Про це повідомляє німецьке видання AutoBild, передає "РБК-Україна".

У вересні нинішнього року керівництво Volkswagen заявляло про плани призначити його главою підрозділу автоконцерну в США, Мексиці і Канаді. Звільнення Фаланда з посади стало великою несподіванкою.

Volkswagen поки не дає ніяких коментарів з цього приводу.

Читайте також: Про скандал навколо Volkswagen Ді Капріо зніме кіно

Популярні новини зараз
Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Фаланд, згідно з інформацією видання, був одним із можливих кандидатів на посаду керівника Volkswagen Мартіна Вінтеркорна. У компанії він пропрацював понад 25 років. Головою правління Skoda він став у 2010 році, а до цього керував підрозділом Volkswagen в Китаї.

Нагадаємо, генеральний директор Volkswagen Мартін Вінтеркорн пішов у відставку після гучного скандалу з дизельними двигунами. Концерн занизив показники шкідливих викидів. Через це компанія повинна заплатити не менше 6,5 мільярдів євро компенсації в США.