Сьогодні між учасниками демонстрації проти проведення кліматичної конференції ООН і паризькими поліцейськими відбулися сутички.

Про це повідомляє видання Le Parisien.

Як стало відомо, незважаючи на заборону мітингів у зв'язку з надзвичайним станом після терактів у Парижі 13 листопада, протестуючі зібралися на площі Республіки. Після обіду активісти попрямували до площі з гаслами: "Надзвичайний стан! Ми не віддамо своє право на демонстрацію". Відзначається, що багато з протестуючих були одягнені в маски.

Читайте також: Аеропорт Парижа звільнив 57 співробітників через підозру в радикалізмі

Преса повідомила, що деякі учасники кидали в поліцію пляшки та інші предмети. Зокрема вони намагалися знести бар'єр, за яким стояла поліція. Після цього правоохоронці почали стріляти гумовими кулями і застосували сльозогінний газ.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще