Майже 100 вінків зробила на продаж в Канаді українка Наталія Лаптева, щоб переказати гроші на потреби поранених бійців із зони АТО. Запланувала сплести тисячу вінків.

Наталія - активістка спільноти "Євромайдан Канада". Майже 2 роки тому розпочала проект "1000 вінків для України".

"Плету авторські вінки, від половини до ста відсотків прибутку віддаю на допомогу пораненим в АТО. Кожен вінок є унікальним, виготовленим вручну, з якісних квітів та стрічок. Намагаюся робити принаймні по одному вінку в день, хоча кожен й забирає 5-7 годин роботи", - каже Наталія.

Читайте також: Діаспора подарували дитбудинку майданчик

Продала 50 вінків. Покупці часто платили більше вказаної ціни. Торгувала на ярмарках, фестивалях, зборах діаспори. Виручку в $2400 на лікування та протезування бійців передала в Україну через волонтерів.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Наприкінці жовтня долучила до проекту співачку Руслану Лижичко. Вона виступала в Торонто з хором бандуристів й пообіцяла підтримати ініціативу.

Дівчина почала плести вінки на замовлення за розміром та кольорами. Каже, зацікавленість виробами зростає, тож доведе проект до кінця.