У Пуерто-Ріко офіцер поліції відкрив вогонь по колегах. В результаті стрілянини, що сталася в понеділок, 28 грудня, загинули троє людей. Підозрюваний був затриманий незабаром після інциденту, повідомляє The Independent.

За даними радіостанції Radio Isla 1320, стрілянину по товаришах по службі відкрив 50-річний ветеран правоохоронних органів Канделарія Рівера Гуаріонекс (Candelario Rivera Guarionex), який пропрацював в поліції 19 років. У той же час офіційно ця інформація поки не підтверджена.

Читайте також: Ув'язнених китайців примусово роблять донорами органів (відео)

Як повідомляє Associated Press, спочатку Канделарія Рівера Гуаріонекс утримував своїх колег у заручниках, потім відкрив стрілянину.

Представник поліції не назвав агентству ім'я підозрюваного, однак повідомив, що той працював у відділі по контролю за обігом наркотиків.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Причини події встановлюються.