Старший син віце-президента США Джозефа Байдена - Бо Байден помер у віці 46 років від раку головного мозку.

Про це повідомляє Бі-бі-сі.

"З розбитим серцем ми - Холлі, Хантер, Ешлі, Джилл і я - повідомляємо, що нас покинув наш чоловік, брат і син Бо. Він боровся з раком мозку з такою ж гідністю, мужністю й силою, які він демонстрував кожен день свого життя", - йдеться в заяві віце-президента.

Читайте також: США виділяють Україні ще 18 мільйонів доларів

Сім'ї Джозефа Байдена висловив свої співчуття президент США Барак Обама і його дружина.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Мішель і я смиренно молимося Господу, щоб він подбав про Бо Байдена, а також захистив і втішив його родину тут, на Землі", - сказав президент Сполучених Штатів.

Бо мав юридичну освіту, служив у Національній гвардії, побував в Іраку, а в той час, коли його батько представляв штат Делавер в сенаті США, обіймав посаду генерального прокурора штату.

Багато хто припускав, що після того, як Джозеф Байден став віце-президентом, Бо Байден займе місце батька в сенаті, проте він вирішив займатися юриспруденцією.

На початку цього місяця Бо Байдена терміново направили на лікування у національний медичний центр збройних сил.

У 2014 році він заявив, що не буде висувати свою кандидатуру на третій термін в якості генерального прокурора. Замість цього, Бо планував в 2016 році балотуватися на посаду губернатора штату.