У церкві Архангела Михаїла в селі Хрустова, у Придністров'ї, здійснили незвичайний ритуал "вигнання бісів": священнослужитель проїхався верхи на "одержимомц", а потім почав топтати його.

Ритуал супроводжувався криками, проханнями про допомогу і жартами з боку чоловіка, з якого виганяли бісів. Зокрема, "одержимий" пропонував батюшки понести його на руках, а не на спині.

На сайті Кишинівсько-Молдавської митрополії православної церкви Молдавії опубліковано заяву, що засуджує таку практику: в ньому говориться, що обряд екзорцизму проводиться інакше і включає в себе спеціальну підготовку священнослужителя і докладне вивчення людини, яка потребує такої допомоги.

Матеріал по темі: Австралієць навчив собаку стояти на голові

Подія в селі Хрустова митрополія пообіцяла розглянути на церковному суді.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Герой відео, настоятель церкви Архангела Михаїла отець Валерій відомий тим, що намагається лікувати від алкоголізму, наркоманії, чаклунства і онкологічних захворювань молитвою, святою водою, а також "активно практикує вигнання бісів".