Єрусалимський градоначальник Нір Баркат розняв бійку, яку помітив, прямуючи велосипедом на роботу. Такі "пригоди" із ним трапляються не вперше.

Про це повідомляє jewishnews.

Чоловік їхав в мерію, коли помітив двох водіїв, що зчепилися в бійці через конфлікт на дорозі. Нір Баркат розняв їх, потім викликав "швидку" і поліцію. Мер залишався на місці події до прибуття служб.

Читайте також: Російським туристам у Єрусалимі кричали "Слава Україні"

Єрусалимський мер не вперше проявляє таку активність. У лютому цього року він взяв участь у затриманні злочинця, який поранив ножем ортодоксального іудея в центрі столиці.

Популярні новини зараз
Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Тоді він знешкодив терориста, 18-річного палестинця, спільно зі своїм охоронцем.

55-річний Нір Баркат, колишній офіцер-десантник, був обраний мером Єрусалима в 2008 році. У 2013 його переобрали на пост мера із перевагою у 52% голосів виборців.

Нагадаємо, жителі міста Борислав Львівської області через погане водопостачання домоглись відставки мера Володимира Фірмана, його заступників та голови виконкому.

Сотні мешканців 2 червня перекрили майже усі дороги в Бориславі, вимагаючи відновити подачу води у помешкання. Планували акцію на годину, а протестували увесь день. Зізнаються, що з відчаю, щоб бодай хтось на їхню проблему звернув увагу.

Навесні у людей не було води у помешканнях більше місяця.