Відома українська співачка Аліна Гросу, яка довгий час жила і працювала в Росії, любить привертати до себе увагу на сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетні спільні кадри з новоспеченим чоловіком Олександром, позуючи в одній з 4-х розкішних суконь на весільній церемонії. Так, артистка зізналася, що зараз підтримує батька і проводить час з сім'єю, привітавши шанувальників з Днем сім'ї.

"Дорогі друзі, з днем родини вас!🙏🏼 🙏🏼🙏🏼
Миру вашому дому, щастя, любові, тепла, благополуччя і затишку💙💙💙 Вибачте, що зникла на якийсь час зі стрічки... але не зі сторіс:) в даний момент, я як раз проводжу час зі своєю сім'єю і підтримую свого батька, так само як свого часу він мене підтримував.😊 Але про вас я пам'ятаю😘 всіх обіймаю🤗🤗🤗 і сумую❤️", - поділилася емоціями Гросу. Фолловери взялися коментувати: "найкрасивіша пара!❤️ ви чудові😘", "Такі красиві!!", "Не можна бути красивою такою😉😉ви казкова 👑👑👑👑👑", "Принцеса", "Попелюшка🔥".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Нагадаємо, Аліна Гросу показала свою "Таємну любов".

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Гросу вперше похвалилася нареченим.

Також портал "Знай.uа" писав, що Аліну Гросу застукали в обіймах молодого красеня.