Шерон Стоун навесні 2018 року відсвяткувала 60-річчя. Зірка фільмів "Основний інстинкт", "Подвійний удар", "Жінка-кішка" захоплює шанувальників моложавим зовнішнім виглядом і підтягнутою фігурою. Актриса охоче ділиться в Instagram кадрами з відвертих фотосесій.

60-річна актриса в бірюзовому спортивному купальнику пірнула, спираючись руками на яскраво-блакитний локшини для плавання. Шерон широко розвела оголені стрункі ноги, демонструючи шанувальникам бездоганну фігуру.

"Мій новий тілоохоронець", - підписала допис знаменитість.

Користувачі Мережі захопилися новою фотографією актриси і її відмінною формою: "Прекрасна жінка", "Богиня", "Чудесні ноги", "Найкраща жінка у світі", "Неповторна", "Найдовші ноги", "Ви прекрасні", "Ви мене надихаєте", "Виглядаєте чудово".

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Шанувальники впевнені, що бездоганний зовнішній вигляд актриси обумовлений її щасливим особистим життям. Вже майже рік Шерон Стоун не приховує роман з 42-річним італійцем Анджело Боффа.

Бізнесмен живе в Цюріху і регулярно приїжджає відпочити на Ібіцу, однак з Шерон познайомився в грудні 2017 року в швейцарському Санкт-Моріці. У березні Боффа зробив актрисі пропозицію, яку вона прийняла, але згодом вирішила розірвати заручини. Тим не менш, нещодавно пару знову помітили разом на Майорці. Шерон і Анджело насолоджувалися товариством один одного і виглядали щасливими.

В у вісімдесяті роки актриса була одружена з продюсером і сценаристом Майклом Гринбургом. У 1998 році вона знову вступила в шлюб - її обранцем став видавець Філ Бронштейн. У час заміжжя Шерон перенесла кілька викиднів, після чого вибрала прийомне батьківство.

Нагадаємо, голлівудська актриса Марго Роббі опублікувала у своєму Instagram новий знімок в образі Харлін Квінн.

Раніше "Знай.uа" повідомляв, американський актор Ідріс Ельба зіграє персонажа Дедшота в майбутньому сіквелі "Загону самогубців" замість Уілла Сміта.

Також "Знай.uа" писав, Марго Роббі показала кадри зі зйомок фільму Тарантіно "Одного разу в Голлівуді".