Українська виконавиця Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями й кліпами, а ще фотографіями на своїй сторінці в Instagram. Зараз співачка разом зі своїм чоловіком й колегою по цеху Потапом відпочиває у сонячній Італії.

Каменських активно ділиться з прихильниками фото з відпочинку. Також артистка не забуває показувати своє підтягнуте тіло у різноманітних купальниках. Так, вона опублікувала нове відверте фото.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Дуже важливо присвячувати час собі, зупиниться на секундочку, видихнути😊 Вважаю відпочинок перезавантаженням, щоб потім з новими силами приступити до роботи!💪🏼 Ви знали, що більшість ідей народжуються, коли мозок знаходиться в стані спокою і ви не намагаєтеся в цю секунду що-небудь придумати? Головне насититися новою інформацією, надихнутися і ви навіть не помітите, як знайдете круте рішення 🤩 Подорожі, особливо, коли поруч кохана людина, допомагають зрости. Надихнутися і намітити нові цілі💥 З величезним списком нових ідей і з неймовірним драйвом по приїзду приступлю до виконання задуманого! ✔ А як ви надихаєтесь?", - поділилася своїми роздумами Каменських.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На фото Настя відображена, мабуть, у готельному номері, вона в білому купальнику, а зверху наділа плямисту накидку. Шанувальники не пройшли повз і почали активно коментувати публікацію зірки.

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських розпустила кучерики і за секунду закохала Францію українською вродою: "Випромінюєш щастя, дівчина-мрія".

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.