Голівудський актор Джейсон Момоа, який знявся в головній ролі фільму "Аквамен" зробив несподівану заяву. Як виявилось, друга частина стрічки під загрозою. Про це він написав допис на своїй сторінці в Instagram.

Читай Знай.ua оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Згідно посту, він не має наміру брати участь в зйомках фільму, так як зайнятий протестами проти будівництва обсерваторії на Гавайських островах.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Аквамен

"Вибачте Warner Bros, ми не можемо знімати "Аквамен 2", тому що Джейсон потрапив під бульдозер, намагаючись зупинити осквернення його рідної землі. Цього більше не станеться! Ми більше не дамо такому статися! "Немає означає ні". Знайдіть собі інше місце. Ми повинні захистити нашу священну гору від подальшого осквернення", - підписав Момоа фото з протесту на сторінці в Instagram.

Уточнюється, що будівництво ведеться на вершині вулкана, яка вважається священною у місцевих жителів.

Момоа також додав, що полінезійці готові померти, захищаючи цю священну землю.

Вся справа в тому, що актор гавайського походження активно бере участь у протестах на Гаваях, присвячених вимогам зберегти недоторканою священну гору Мауна Кеа, де зараз будують величезний 30-метровий телескоп.

Нагадаємо, зірка "Ігри престолів" і "Аквамена" позбувся головної фішки.

Як повідомляв Знай. ua, зірки "Ігри Престолів" поділилися самим соромно.

Знай. ua писав, що українські політики зіграли головні ролі в "Грі престолів".