У Херсоні стався кумедний інцидент, який, однак, обернувся для його винуватця госпіталізацією в лікарню.

Житель Херсона на власному моторному човні "Крим", будучи в стані крайнього алкогольного сп'яніння, врізався у російський танкер "Механік Погодін". Нагадаємо, останній було заблоковано у порту міста.

Місцеві ЗМІ повідомили, що 38-річний українець не помітив інше судно перед собою. Човен отримав серйозні пошкодження і навряд чи колись зможе вийти в море. Самого чоловіка тим часом з рваною раною голови та численними синцями госпіталізували.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно стало відомо про те, що в Азовському морі російський прикордонний катер спричиняв провокації, небезпечно маневруючи поряд з українським катером Морської охорони.

Відомо, що біля Довжанської коси під час служби катер Маріупольського загону морської охорони виявив російський прикордонний сторожевий катер типу "Мангуст".

Як додали в джерелі:

Під час опитування російський екіпаж повідомив, що слідує згідно з завданням, однак після цього змінив курс та вирушив у напрямку українського катера. При цьому він здійснював небезпечні маневри і наблизився на декілька метрів до катера Держприкордонслужби

Крім того, у ДПС додали, що росіянам порекомендували змінити курс, однак вони знову звернулись до небезпечного маневру, що створило небезпечні умови навігації і тільки після цього змінили напрямок руху.

Як писав раніше Знай.uа, Японія виявила велике угруповання флоту РФ біля своїх берегів.

У складі виявленого угруповання було 28 кораблів – це найбільше російське корабельне з'єднання з часів Холодної війни.

Міністерство оборони Японії заявило, що по затоці Лаперуза, яка розділяє острови Сахалін (Росія) та Хоккайдо (Японія), пройшло угруповання з 28 кораблів російського Тихоокеанського флоту, повідомляє Politeka.

В оборонному відомстві Японії заявили, що з часів Холодної війни це найбільш велика група російських військових кораблів з тих, які виявляли японські військові.


Також Знай.uа писав про те, що представники Ради нацбезпеки України прийняли рішення про відправку військових кораблів у води Азовського моря для того, щоб захищати національні інтереси, передає "ВВС".